Melius Klinieken

Melius Klinieken

Centrum voor geïntegreerde pijnzorg

Melius Klinieken Bergen op Zoom

Sinds juli zijn we ook (tijdelijk) gevestigd in Bergen op Zoom, op het onderstaande adres:

Per december verhuizen we naar een nieuwe locatie, die momenteel in de afbouwfase zit. We houden u hier graag op de hoogte van onze verhuizing.

Nieuwe Vestiging in Roermond

We zijn verheugd aan te kondigen dat Melius Klinieken binnenkort haar deuren opent in Roermond! Vanaf 1 april 2024 verwelkomen we patiënten op deze nieuwe locatie. Zoals u van ons gewend bent, staat ons toegewijde team klaar om de beste zorg te bieden.

Melius Klinieken, uw partner in zorg en herstel

Stap binnen bij Melius Klinieken, waar uw welzijn voorop staat in onze zorg voor pijnbestrijding. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te begeleiden op uw weg naar een comfortabeler leven. Uw gezondheid en comfort zijn onze prioriteit.

Alles over ketamine bij chronische pijn

Het is een sterke pijnstiller én een antidepressivum. Dat is waarom ketamine het leven van mensen met chronische pijn iets makkelijker kan maken. Toch kan niet iedereen zomaar aan het infuus.

Symposium Ultrasound in Pijnbestrijding

Het 2e Internationale Symposium Ultrasound in Pijnbestrijding van LPF-Melius.

Medisch specialistische pijnzorg behandeling

Melius Klinieken

Centrum voor
geïntegreerde pijnzorg

Melius Klinieken biedt geïntegreerde pijnzorg, een combinatie van preventie, behandeling, revalidatie en nazorg. Een team van gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch specialisten van elkaar versterkende disciplines beoordeelt en behandelt op het gebied van primaire zorg, secundaire zorg en preventie. Wij leveren de best mogelijke integrale pijnzorg voor de individuele persoon op maat.

Chronische pijnzorg is in Nederland erg gefragmenteerd. Behandelingen van de huisarts, medisch specialist en fysiotherapeut zijn vaak onvoldoende op elkaar afgestemd. Een volledig geïntegreerd concept is nieuw in Nederland.

Persoonlijke betrokkenheid bij pijnzorg behandeling

Persoonlijke benadering

Wij vinden het zeer belangrijk onze patiënten van uitgebreide informatie te voorzien. Daarom zorgen wij voor een goede uitleg over…

korte toegangstijden

Korte toegangstijden

Bij ons kunt u snel terecht. Sinds de coronacrisis zijn de landelijke wachttijden voor behandelingen flink opgelopen…

Vestigingen

De teamleden van de Melius Klinieken zijn actief op verschillende locaties in Brabant en Zeeland. Zie hieronder voor details….

U betaalt bij ons nóóit meer dan dat uw zorgverzekeraar aan u vergoedt!

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze zorgadministratie. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur via 040 820 07 77. U kunt uw vragen ook e-mailen naar admin@meliusklinieken.nl

Kosten en vergoedingen