Melius Klinieken

040-8200777

Eindhoven

076-2043232

Breda

0164-203060

Bergen op Zoom

0475-206088

Roermond

Melius Klinieken

Centrum voor geïntegreerde pijnzorg

Melius Klinieken, uw partner in zorg en herstel

Stap binnen bij Melius Klinieken, waar uw welzijn voorop staat in onze zorg voor pijnbestrijding. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te begeleiden op uw weg naar een comfortabeler leven. Uw gezondheid en comfort zijn onze prioriteit.

Endometriose: pijnklachten effectief behandelen

Ervaart u pijn door endometriose?

Laat u niet langer leiden door pijn. Melius Klinieken biedt een scala aan effectieve behandelingen om uw pijnklachten te verlichten en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Onze specialisten werken nauw met u samen om de oorzaak van uw pijn te achterhalen en de beste behandeloptie te bepalen.

Niet-invasieve (uitwendige) pijnbestrijding

In de afgelopen jaren werd door het bedrijf Remedius een methode ontwikkeld voor pijnbestrijding door middel van een uitwendige (niet-invasieve) elektrische behandeling.

Melius Klinieken werkt samen met Remedius en biedt deze behandeling aan in Nederland. De behandeling wordt momenteel aangeboden voor diverse oppervlakkige pijnklachten.

De behandeling kent meerdere voordelen, waaronder het niet-invasieve (geen injectie) karakter en het gebruik van elektriciteit in plaats van medicatie, waarbij er slechts bij uitzondering bijwerkingen kunnen optreden. Bezoek website

Gezondheidsraad pleit voor erkenning fibromyalgie

Fibromyalgie, een aandoening waarbij patiënten langdurig last hebben van pijn, stijfheid en vermoeidheid, moet erkend worden als gezondheidsprobleem. Dat adviseert de Gezondheidsraad aan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Symposium Hoofdpijn en Aangezichtspijn

Op donderdag 26 en vrijdag 27 september nodigen wij u van harte uit voor een exclusief symposium over de behandeling van hoofdpijn en aangezichtspijn. In samenwerking met het gerenommeerde London Pain Forum beloven deze twee dagen vol inzichten en expertise een waardevolle ervaring te worden.

Aanmelden: Wilt u zeker zijn van een plek? Meld u dan nu aan. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze inspirerende dagen vol kennisdeling.

Medisch specialistische pijnzorg behandeling

Melius Klinieken

Centrum voor
geïntegreerde pijnzorg

Melius Klinieken biedt geïntegreerde pijnzorg, een combinatie van preventie, behandeling, revalidatie en nazorg. Een team van gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch specialisten van elkaar versterkende disciplines beoordeelt en behandelt op het gebied van primaire zorg, secundaire zorg en preventie. Wij leveren de best mogelijke integrale pijnzorg voor de individuele persoon op maat.

Chronische pijnzorg is in Nederland erg gefragmenteerd. Behandelingen van de huisarts, medisch specialist en fysiotherapeut zijn vaak onvoldoende op elkaar afgestemd. Een volledig geïntegreerd concept is nieuw in Nederland.

Persoonlijke betrokkenheid bij pijnzorg behandeling

Persoonlijke benadering

Wij vinden het zeer belangrijk onze patiënten van uitgebreide informatie te voorzien. Daarom zorgen wij voor een goede uitleg over…

korte toegangstijden

Korte toegangstijden

Bij ons kunt u snel terecht. Sinds de coronacrisis zijn de landelijke wachttijden voor behandelingen flink opgelopen… lees verder

Vestigingen

De teamleden van de Melius Klinieken zijn actief op verschillende locaties in Zuid-Nederland. Zie hieronder voor details…

U betaalt bij ons nóóit meer dan dat uw zorgverzekeraar aan u vergoedt!

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze zorgadministratie. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur via 040 820 07 77. U kunt uw vragen ook e-mailen naar admin@meliusklinieken.nl

Kosten en vergoedingen