Melius Klinieken

040-8200777

Eindhoven

076-2043232

Breda

0164-203060

Bergen op Zoom

0475-206088

Roermond

Vacature Neuroloog

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste neuroloog die ons team van ervaren professionals komt versterken!

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met Melius Klinieken - een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) dat gespecialiseerd is in chronische pijnzorg. Onze klinieken zijn erop gericht om patiënten te helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Wat ons onderscheidt is dat wij niet alleen de symptomen behandelen, maar proberen ook de oorzaken van chronische pijn aan te pakken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis in het bieden van effectieve en persoonlijke behandelingen aan onze patiënten.
Bovendien zijn we trots om te kunnen vermelden dat we het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) hebben ontvangen en ISO9001 gecertificeerd zijn. Dit geeft aan dat wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en onze patiënten kunnen rekenen op hoogwaardige zorg en service.

Als neuroloog bij Melius Klinieken speel je een belangrijke rol in het bieden van hoogwaardige zorg aan onze patiënten. Je werkt samen met een multidisciplinair team van professionals, waaronder anesthesioloog-pijnspecialisten, revalidatiearts, psycholoog en fysiotherapeuten, om de beste zorg te bieden aan patiënten met chronische pijn.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Functie-eisen:

Wat bieden wij?

Melius Klinieken biedt een uitdagende werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten. Wij bieden een marktconform salaris en/of vergoeding als zelfstandige. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van onze kliniek. Het fte-percentage is uiteraard bespreekbaar in een persoonlijk gesprek

Heb je interesse in deze vacature en denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Melius Klinieken, Beatrix de Rijkweg 8, 5657 EG Eindhoven of klik op de button hieronder om een e-mail te sturen. Wij kijken uit naar jouw reactie!