Melius Klinieken

040-8200777

Eindhoven

076-2043232

Breda

0164-203060

Bergen op Zoom

0475-206088

Roermond

Vacature Raad van Toezicht

Vacature Raad van Toezicht Melius Klinieken - Juridisch profiel

De Raad van Toezicht van Melius Klinieken zoekt een lid dat beschikt over een goed onderlegd juridisch profiel zowel qua achtergrond, opleiding als professionele werkomgeving. Iemand die samen met de andere leden van de Raad van Toezicht positief kritisch meedenkt over de juridische aspecten van de organisatie.

U heeft kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van bestuur, recht en organisatie in een dynamische en snel veranderende omgeving, meer specifiek in de wereld van zorg. U heeft een beeld bij innovaties in de maatschappelijke dienstverlening en wat de mogelijke effecten hiervan kunnen zijn op Melius Klinieken. Ook bent u in staat deze beelden te vertalen naar processen en procedures binnen de organisatie. Daarnaast heeft u het vermogen om strategische én maatschappelijke doelstellingen te beoordelen.

Het nieuwe lid heeft bij voorkeur een relevant netwerk in het veld van de maatschappelijke dienstverlening en een conceptuele visie hier op. Hierdoor is het nieuwe lid een constructieve gesprekspartner voor zowel de Raad van Toezicht als de bestuurder.

De ideale kandidaat is in staat om:

Tevens beschikt de kandidaat over de volgende competenties/vaardigheden: