Melius Klinieken

040-8200777

Eindhoven

076-2043232

Breda

0164-203060

Bergen op Zoom

0475-206088

Roermond

Home » zkn-keurmerk

ZKN-keurmerk

Wat is het ZKN-keurmerk?

Het ZKN-keurmerk staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland en is een onafhankelijke branchevereniging voor zelfstandige klinieken. Het keurmerk garandeert dat de kliniek voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne, patiëntveiligheid en kwaliteit van zorg. Hierbij wordt onder andere gelet op de deskundigheid van het personeel, de werkwijze en de gebruikte materialen en apparatuur.

Waarom is het keurmerk belangrijk?

Het ZKN-keurmerk is belangrijk omdat het aangeeft dat de kliniek voldoet aan strenge kwaliteitseisen en hiermee de hoogste kwaliteit en veiligheid van zorg garandeert. Door te kiezen voor een kliniek met het ZKN-keurmerk, kunnen patiënten erop vertrouwen dat zij behandeld worden door deskundige en ervaren zorgverleners in een veilige en hygiënische omgeving. Daarnaast worden ZKN-gecertificeerde klinieken jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instantie om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

Het ZKN-keurmerk biedt u als patiënt aanzienlijke voordelen. Het is een geruststellende indicator dat u kunt vertrouwen op de hoogste normen van zorgkwaliteit, veiligheid en hygiëne. Uw gezondheid en welzijn staan centraal bij zorgverleners met dit keurmerk. Als u kiest voor een kliniek met het ZKN-keurmerk, kunt u rekenen op hoogopgeleide professionals, geavanceerde apparatuur en een zorgomgeving die aan de strengste eisen voldoet. Dit betekent dat uw behandelingen en onderzoeken worden uitgevoerd met precisie en zorgzaamheid. Uw tevredenheid en gezondheid zijn onze prioriteit, en we blijven ons inspannen om de best mogelijke zorg te bieden. Voor meer uitgebreide informatie en specifieke toetsingscriteria, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op de website van Zelfstandige Klinieken Nederland.