Melius Klinieken

040-8200777

Eindhoven

076-2043232

Breda

0164-203060

Bergen op Zoom

0475-206088

Roermond

Home » Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Goede uitleg over de diagnose en de behandelmogelijkheden

Wij vinden het zeer belangrijk onze patiënten van uitgebreide informatie te voorzien. Daarom zorgen wij voor een goede uitleg over zaken als de diagnose, de behandelmogelijkheden, wat deze mogelijkheden inhouden, welke risico’s bepaalde behandelingen met zich meebrengen, wat de patiënt zelf kan doen om het herstel te bevorderen enzovoorts.

Kenmerkend voor Melius Klinieken is de efficiënte manier van zorgverlening in combinatie met een grote mate van flexibiliteit. Dat houdt in dat wij zorg aanbieden die aansluit bij de individuele behoeften en wensen van de patiënt. Na een uitgebreide informatievoorziening wordt u als patiënt volledig betrokken bij de beslissingen met betrekking op de behandeling. U krijgt inspraak in het eigen zorgtraject dat wordt aangepast aan uw persoonlijke behoeften en wensen.

Optimalisering van de kwaliteit van onze zorgverlening is een doorlopend proces waarin de betrokkenheid van onze patiënten een belangrijke rol speelt. Daarom vragen wij onze patiënten door middel van evaluatieformulieren hun mening en ervaring kenbaar te maken. Deze informatie wordt vervolgens aangewend om de kwaliteit van onze zorgverlening verder te ontwikkelen.