Melius Klinieken

Home » zkn-keurmerk

ZKN-keurmerk

Wat is het ZKN-keurmerk?

Het ZKN-keurmerk staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland en is een onafhankelijke branchevereniging voor zelfstandige klinieken. Het keurmerk garandeert dat de kliniek voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne, patiëntveiligheid en kwaliteit van zorg. Hierbij wordt onder andere gelet op de deskundigheid van het personeel, de werkwijze en de gebruikte materialen en apparatuur.

Waarom belangrijk?

Het ZKN-keurmerk is belangrijk omdat het aangeeft dat de kliniek voldoet aan strenge kwaliteitseisen en hiermee de hoogste kwaliteit en veiligheid van zorg garandeert. Door te kiezen voor een kliniek met het ZKN-keurmerk, kunnen patiënten erop vertrouwen dat zij behandeld worden door deskundige en ervaren zorgverleners in een veilige en hygiënische omgeving. Daarnaast worden ZKN-gecertificeerde klinieken jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instantie om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Wat betekent dit voor u?

Als zorgverlener met het ZKN-keurmerk tonen wij onze toewijding aan de hoogste kwaliteit en veiligheid van zorg. Het ZKN-keurmerk is een objectieve bevestiging van onze inzet voor hygiëne, patiëntveiligheid en kwaliteit van zorg. Patiënten kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring voor behandelingen en onderzoeken. Wij zijn er trots op dat we het ZKN-keurmerk hebben behaald en zullen ons blijven inzetten om de best mogelijke zorg te bieden. Kijk voor uitgebreide informatie en toetsingscriteria op de website van Zelfstandige Klinieken Nederland.